Director of Bands

  • Hello, 

    My name I Mr. D. Robinson and I am the current band director for Ben L. Smith High School.  I am a native of Charlotte, NC, and graduated from NC A&T SU with a Bachelor of Music in General Music.  I received my Masters of Music Education from Tarleton State University and currently pursuing my EdD from Capella University.  Participating in this course you will increase your musical knowledge by improving your music literacy, increasing your knowledge of the various genres of music as well as improving your instrumental understanding.  I look forward to our time together and wish you the best during the school year.

Mr. Robinson
  • PLEASE ADHERE TO THIS NEW SCHEDULE

    SUGGESTED TIME OF DAY

    DURATION

    ACTIVITY

    8:30 am – 9:00 am

    30 minutes

    Breakfast

    9:00 am – 10:00 am: INTERMEDIATE/ADVANCE/HONORS BAND

    60 minutes

    Block 1 (login to Canvas

    LOGIN TO TEAMS FOR LIVE CLASS

    10:00 am – 11:00 am: BEGINNING CHORUS 

     60 minutes

    Block 2 (login to Canvas)

    LOGIN TO TEAMS FOR LIVE CLASS

    11:00 am – 12:00 pm

    60  minutes

    Lunch (Grab-n-Go)

    12:00 pm – 1:00 pm: BEGINNING BAND 

    60 minutes

    Block 3 (login to Canvas)

    LOGIN TO TEAMS FOR LIVE CLASS

    1:00 pm – 1:30 pm

    30 minutes

    Physical Activity

    1:30 pm – 2:30 pm

    60 minutes

    Block 4 PLANNING PERIOD

    IF YOU HAVE ANY QUESTIONS OR UNABLE TO MAKE THE LIVE CLASS PLEASE CONTACT ME:

    Email: robinsd3@gcsnc.com

    Google Phone: (336)698-4482

    2:30 pm – 3:00 pm

    30 minutes

    Advisory Time, Check in on Discussion Boards - (Students receiving services for Special Education and English Learners should check their teacher’s Canvas page)